Ryby a mořské plody

Typy kurzů » Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou jedny z nejzajímavějších a nejchutnějších surovin které v dnešním světě zaměřeném na zdravou a dietní stravu nemůžou chybět ve Vašich kulinářských dovednostech.
Tyto suroviny, velmi bohaté na minerální látky a vitamíny které naše tělo velmi potřebuje mají při své přípravě spoustu nástrah a úskalí kterými Vám naši lektoři pomohou zdárně proplout k úspěchu Vaší večeře.
Dozvíte se nejen jak tyto suroviny připravovat ale i jak a kde je nakoupit, rozpoznat kvalitu a čerstvost a jak je šetrně skladovat.
V letním období a za příznivého počasí tento kurz může probíhat na venkovní terase jako barbecue a ryby připravovat na venkovním otevřeném grilu.



MENU:
Krevety a Kalamáry restované na víně a citronové trávě, zastříknuté bílým vínem se salsou z papaya nebo manga a koriandru

Grilovaná mořská ryba ( nejčastěji mořský vlk nebo Pražma královská, podle momentální dostupnosti na trhu), v omáčce z čerstvých rajčat, fenyklu, bylinek a oliv.

Slávky dušené na černém pivu

- k tomuto kurzu si s námi připravíte několik druhů příloh a omáček podle momentální sezonní dostupnosti surovin

 

 

Termíny kurzů

V současné chvíli není vypsán žádný termín.

» Poptat vlastní akci

Google translate

Kalendář kurzů

Po Út St Čt So Ne
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Newsletter

Mějte přehled o našich novinkách!

Sdílej tuto stránku