Typy kurzů » Kuchyně evropských velkoměst
Každá země, její oblasti a velkoměsta mají své gastronomické speciality a recepty kterými se vyznačují a jsou pro ně specifické. My se Vás pokusíme v tomto kurzu postupně seznamovat s co největším množstvím lokací a jejich kulinářskými specialitami.
momentálně vyučované Menu:
Paříž - Kuře v hrnci na červeném víně: kousky kuřete dušené v omáčce ze zeleniny , bylinek a
červeného vína, příloha restované brambory s česnekem a rozmarýnem nebo
jasmínová rýže
Brusel – Dušené slávky v jedné z těchto verzí:na víně, v omáčce z čerstvých tomatů,
na šafránovo smetanové omáčce, na černém pivu
Vídeň – čokoládový fondán horký čokoládový desert doplněný krémem z máty a
vanilkového lusku
momentálně vyučované Menu:
Paříž - Kuře v hrnci na červeném víně: kousky kuřete dušené v omáčce ze zeleniny , bylinek a
červeného vína, příloha restované brambory s česnekem a rozmarýnem nebo
jasmínová rýže
Brusel – Dušené slávky v jedné z těchto verzí:na víně, v omáčce z čerstvých tomatů,
na šafránovo smetanové omáčce, na černém pivu
Vídeň – čokoládový fondán horký čokoládový desert doplněný krémem z máty a
vanilkového lusku