Typy kurzů » Italská kuchyně
Italská kuchyně je jednou z nejuznávanějších a nejzajímavějších kuchyní na světě a přitom většina jejich receptů se skládá z maximálně pěti až šesti surovin. Právě jednoduchost, nepřeplácanost a v neposlední řadě maximální důraz na čerstvost a kvalitu surovin je tím co tuto kuchyni proslavilo a získalo jí oblibu u každého kdo ji jednou okusil. Naučte se pod vedením našich lektorů základní pravidla jak pochopit Italskou kuchyni a suroviny které jsou pro ni typické, včetně rad na co si dát pozor a čemu věnovat pozornost při jejich nákupu.
Menu které se s námi naučíte je přesně takové jako celá Italská kuchyně, jednoduché, pestré a báječně chutná.
buon appetito
Menu
Předkrm - Italská mozarella balená s čerstvou bazalkou a rajčetem v lilku, restovaná na olivovém oleji. Tomatová omáčka s piniovými oříšky.
Hlavní chod – Slávky dušené na víně a bylinkách, zjemněné smetanou a parmazánem, podávané s chlebem
ciabatta.
Desert - Panna- cotta s malinovou redukcí - lehký smetanový dezert ochucený vanilkovým luskem, omáčka
z malin.
Menu které se s námi naučíte je přesně takové jako celá Italská kuchyně, jednoduché, pestré a báječně chutná.
buon appetito
Menu
Předkrm - Italská mozarella balená s čerstvou bazalkou a rajčetem v lilku, restovaná na olivovém oleji. Tomatová omáčka s piniovými oříšky.
Hlavní chod – Slávky dušené na víně a bylinkách, zjemněné smetanou a parmazánem, podávané s chlebem
ciabatta.
Desert - Panna- cotta s malinovou redukcí - lehký smetanový dezert ochucený vanilkovým luskem, omáčka
z malin.